Alakformáló és Zsírégető órák

Az alakformáló és a zsírégető órák alapos bemelegítéssel kezdődnek, amit egy keringésfokozó blokk követ, hogy felkészítse az izmokat, szalagokat és ízületeket a további gyakorlatokra. Lényeges, hogy a könnyen elsajátítható és követhető, koreográfia nélküli edzések célja lehető legtöbb izomcsoport egyidejű használata.  A magas intenzitású gyakorlatok időnkénti alkalmazása felgyorsítja az anyagcserét és így növeli a zsírégetés hatékonyságát is. Jótékony hatása, hogy az izomépítés mellett nagyon jót tesz a keringési rendszerünk fejlesztésének is.

ALAKFORMÁLÓ

Az óra magába foglalja azokat az erõ-állóképességet fejlesztõ gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Bemelegítéssel indul, ezt követően jön a különböző izomcsoportok dolgoztatása. Ezen gyakorlatok végrehajtásához segédeszközöket is használunk: a gymstick, a gumikötél, a soft-ball, a fit-ball. Az órát strechinggel fejezzük be.

 

ZSÍRÉGETO

A 40-50 perc közepes intenzitású mozgással érjük el az órán a zsírégetést, a zsírszövetek csökkenését. Az óra gyakorlatanyaga lépéseket, lépéskombinációkat, közepes intenzitású alap koreográfiát és erõsítõ gyakorlatokat is tartalmaz. A gyakorlatokhoz használt eszközök a step, a core-board, a gumikötél, a soft-ball.