Blog

Team Fitness konditerem Óbudán

Team Fitness konditerem Óbudán


A legnagyobb konditerem Óbudán, edzés és wellness lehetőségekkel egyaránt a Team Fitness-ben! Edzőtermünk a Csillag Centerben található, ahol a parkolás ingyenes vendégeink számára. Egyéni és csoportos óráink közt, mint a zsírégető edzések, a Walkenergie, TRX, zumba és pilates biztosan találsz olyan mozgásformát, amit keresel.

Tovább
Zumba fitness Budapesten a Team Fitness-ben!

Zumba fitness Budapesten a Team Fitness-ben!


Szeretnél több energiát vinni a napjaidba? Valami olyan edzésre vágysz, ami nem csak a tested, de a hangulatod is igazán felpörgeti? A zumba III. kerületi fitness termünkben biztosan kiránt a szürke hétköznapokból!

Tovább
Team Fitness a Csillag Centerben

Team Fitness a Csillag Centerben


Team Fitness Több min tíz éve egy helyen a volt Csillagvárban, új nevén Csillag Centerben! 2018-ban teljesen felújított, új légtechnikával, modern beléptető rendszerrel, és vadonat új gépparkkal.

Tovább
izzadás aerob edzést követően

Természetes lépések az edzéssel járó kellemetlen testszag ellen


A testünkből áradó testszagokat nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket és italokat fogyasztunk a mindennapokban, a környezetünk, valamint a hormonok is. A testszag a legtöbb esetben teljesen természetes, sőt, gyakorta egyszerűen csak a szervezetünk méregtelenítő funkciójával hozható összefüggésbe. Edzés során, azt követően, anyagcserénk felgyorsul, izzadunk, méregtelenítünk, és ez többeknél is a kellemetlen testszag megjelenésével is párosulhat.

Tovább
A jó aerobic edzés ismérvei

A jó aerobic edzés ismérvei


A modern fitness világában rengeteg különböző aerobik irányzattal, típussal ismerkedhetünk meg. A következőkben néhány szót ejtünk az edzéstípusról, majd szeretnénk a jó aerobic edzés legfőbb ismérveit felsorakoztatni előttetek.

Tovább