2021. június 1-től újraindítjuk a bérleteket

2021. június 1-től újraindítjuk a bérleteket

2021. június 1-től újraindítjuk a bérleteket


"KÖZKÍVÁNATRA" 2021. június 1-től újraindítjuk a korábban „befagyasztott” bérleteket!


Kedves Vendégeink,

a koronavírus 3. hullámát kísérő korlátozások feloldásával, és a védettségi fokozat elérésének, valamint a beoltottságnak köszönhetően eleget tudunk tenni a kéréseteknek és a javuló járványügyi helyzetre tekintettel 2021. június 1-től újraindítjuk a korábban „befagyasztott” bérleteket. FONTOS KIEMELNI, hogy egyedileg kezeljük ezt, és egyenként, a vendégigényeknek megfelelően indítjuk el a bérleteket!    

✅A bérletekből fennmaradó időtartamot mindenkinek automatikusan hozzáadja a rendszer és a korábban megszokott "tartalommal" használhatjátok ismét őket.

✅Az órarendet és a nyitvatartási időt is folyamatosan bővítjük. Az igényeknek megfelelően és a lehetőségeink szerint igyekszünk minél előbb és minél változatosabban visszakapcsolni minden óratípus és edzésformát.

✅Bármilyen kérdéssel, a nyitvatartással, az új órarenddel, foglalással, a bérletek érvényességi idejével kapcsolatban forduljatok a recepcióhoz.

✅ Természetesen, minden előírást és óvintézkedést be-, ill. megtartunk! Ti is vigyázzatok egymásra, de legyetek aktívak, mozogjatok sokat, figyeljetek a táplálkozásotokra és fogyasszatok vitaminokat, mert az egyik legfontosabb kincsünk az egészségünk! ❤️

A sport legyen a szenvedélyünk!

Üdvözlettel:

Arena Fitness Duna Pláza