Koronavírus bezárás 2011. november 11-től

Koronavírus bezárás 2011. november 11-től

Koronavírus bezárás 2011. november 11-től


Korona vírus tájékoztató: jön a kötelező üzemszünet 2020. november 11-től!
Korona vírus tájékoztató: kötelező biztonsági bezárás 2020. november 11-től. (English below)

 

Kedves Vendégeink!

A Kormány döntése értelmében 2020. november 11-től a fitnesztermeket 30 napig be kell zárni.

Most a járvány megfékezése és az egészségünk megőrzése a legfontosabb mindenki számára, áterezve a felelősséget mindannyiunkért, a vendégeinkért és a kollégáinkért, ezért minden hatósági előírást betartunk és a szolgáltatásainkat is ennek megfelelően igyekszünk nyújtani. A kötelező bezárások és korlátozások a védekezéshez és a biztonsághoz járulnak hozzá.

Bérlet-GARANCIA: amint azt a bérletakciónál is kommunikáltuk, minden érvényes bérleten a kötelező szüneteltetéssel időarányosan meg fogjuk hosszabbítani azok lejárhatóságát! Ez azt jelenti, hogy aki november 11-én rendelkezik érvényes Aréna Fitness bérlettel, azoknak a bezárástól számítva, jóvá fogjuk írni a kiesett idővel arányos részt a bérletén, és automatikusan onnan folytathatja, amikor ismét kinyithatjuk a klubot.

Lehetőség szerint mozogjatok sokat és vigyázzatok az egészségetekre!

Kövessetek bennünket Facebook és Instagram oldalainkon, hogy mielőbb értesüljetek az újra nyitással kapcsolatos információkról!

A mielőbbi viszontlátásra!

 

Aréna Fitness Vezetőség

 

**************** English information ******************

 

Dear Guests!

In accordance with the COVID-19 instructions of The Hungarian Government: our fitness club must be closed from Wednesday, 11th of November 2020 until further notice.

We kindly inform you, that all passes will be suspended from 11th of November and will be reactivated on the day we reopen. During the suspended period neither the occasion nor the validation time won’t be counted, so you will not lose any day or occasion from your pass.
In order not to miss any information about our reopening.

Please follow us on our Website, Facebook and Instagram pages. :-) Be well, move often and take care of yourself and your family!

Looking forward to seeing you soon!
 

Arena Fitness Management